Psalmen 27 Printable U bent mijn

0.95

Psalmen 27 Printable U bent mijn is een mooie printable om uit te knippen en aan iemand cadeau te doen die het leven even niet meer ziet zitten. Je kunt de printable ook gebruiken om iets moois te bestellen.

 

Psalmen 27 Printable U bent mijn

0.95

Psalmen 27 Printable U bent mijn is een mooie printable om uit te knippen en aan iemand cadeau te doen die het leven even niet meer ziet zitten. Je kunt de printable ook gebruiken om iets moois te bestellen.

 

Beschrijving

Psalmen 27 Printable U bent mijn

Je krijgt twee bestanden: een jpg en een pdf. Meer informatie vind je in mijn bericht: Wat krijg je als je een printable bestelt. 

GEDICHT Psalmen 27 Printable U bent mijn

Heer,

U bent mijn vesting en mijn kracht

Zo heeft U mij beschermd

U over mij ontfermd

Vandaar dat ik het van U verwacht

Dit gedichtje is geïnspireerd op Psalm 27

Meer gedichten vind je op Psalmen 27 Printable U bent mijn

Extra informatie

Psalm 27

Foto, Kleur, Zwart-wit

Related products

Ga naar de bovenkant